Sistem ima dve horizontalne ,,šine’’ (gornju I donju) čija je funkcija raspodela opterećenja i usmeravanje pokretnih panela. Gornji I donji nosač stakla su pričvršćeni za staklene panele.

Vertikalni profil povećavaju krutost konstrukcije I obezbeđuju bolje zaptivanje.

Okov koji se koristi kod ovog sistema izrađen je od nerđajućeg čelika (inox), I svaki oslonac (ima ih 4 na svakom panelu) ima po dva kotrljajna ležaja. Radni vek ležaja je daleko duži od predpostavljenog veka eksploatacije terase. Ležaji su predimenzonisani I njihova nosivost je daleko veća od njihovog radnog opterećenja.

Svi plastični elementi (bočne zaptivke I poklopci, uvodnici I zatvarači) izrađeni su od izuzetno kvalitetne plastike.

Maksimalna proizvodna visina je 2300mm.

Moderan dizajn, kvalitet profila, okova i plastičnih delova izdvaja nas od drugih proizvođača.

 

Stakleni sistem ostakljenja balkona predstavlja privlačan način dodavanja prostora vašem domu. Ostakljenje balkona štiti Vas od kiše, snijega, vjetra i nečistoće.
Ostakljeni balkon može biti namješten i uređen kao dodatak Vašem dnevnom boravku.

Počinjete li uviđati kako može biti udobno sjediti na balkonu, neovisno o godišnjem dobu i uz piće s prijateljima, posmatrati ponoćno nebo?

Tokom toplijih mjeseci, stakleni paneli se mogu u potpunosti otvoriti kako biste uživali u svježem vazduhu i sunčevoj svjetlosti.

Stakleni sistem ne zahtjeva značajne građevinske radove niti prepravke na zgradama. Potrebe za dozvolama su redukovane jer stakleni sistem nije fiksna struktura.

 


Za detaljne informacije posijetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte putem emaila na: info@palikucacompany.com