Kupovinom naših vrata napravićete prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na raspolaganju Vam je veliki izbor od preko 60 modela panelnih vrata savremenog dizajna koji može biti prilagođen originalnom stilu Vašeg doma, ali i Vašoj potrebi za sigurnošću. Možete birati pvc i aluminijumske modele. Naša ulazna vrata su dugotrajna, otporna na vremenske uslove i veoma jednostavna za održavanje.

Toplotna izolacija
Ukrasni paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm. Dodatnu izolaciju dobijate izborom alumiijumskog profila sa termoprekidom koji će osigurati da Vaš dom bude zaštićen tokom zime.

Dizajn
Ulazna vrata dostupna su u velikom broju ukrasnih panela koji mogu dodatno ulepšati izgled Vašeg doma. Vaša vrata možete ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama i pratećim proizvodima što omogućava uklapanje u sve stilove eksterijera i enterijera. Na raspolaganju su Vam i luksuzna inox panelna vrata modernog dizajna koja poseduju jedinstvene estetske kvalitete.

Novi modeli
Novi modeli panela i panelnih vrata dizajnirani su sa inox detaljima, a dostupni su u bojama RAL karte i dekorima drveta.

 
Za detaljne informacije posijetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte putem emaila na: info@palikucacompany.com