Alumil M5600 Solar Protection

M5600 je Alumilov sistem za zaštitu od sunca sa fiksnim ili pokretnim brisolejima podesivog nagiba, konstruktivnih i estetskih formi za kontrolu željene količine prirodnog osvetljenja. Efekat se postiže postavljanjem elipsastog profila ( brisoleja ) bilo vertikalno ili horizontalno, sa opcijom pokretanja ili fiksiranja u odredjenom položaju.

Raznolikost širina, izbora brisoleja i primenjenih rešenja, su posledica činjenice da je serija M5600 kompatibilna sa bilo kojom Alumil zid zavesom. Kao dodatak sistem nudi niz posebnih profila za primenu kod ventilacionih otvora za provetravanje garaža, motornih odeljenja , skladišta i sl. Širine komponetnih brisoleja su dostupne od 100 mm do 800mm

Povećanje važnosti za zaštitu od sunca u arhitekturi, u kombinaciji s novim trendovima za metalne zgrade, stvorilo je potrebu izrade nove fasada pa time i nove aluminijske proizvode. Proizvod  M 5600 zaštitu od sunca daje moderan izgled bilo koje zgrade. Lamele su eliptičnog oblika, i dostupni su u različitim veličinama, a također i izbor između fiksnih i pokretnih lamela.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE AL PROFILA (M5600)

  • Legura Aluminijuma – AlMgSi (EN AW 6060)
  • Tvrdoća – 12 Webster or 70 HB minimum
  • Debljina zaštitnog sloja – 75 µm minimum
  • Debljina profila (min-max) – 1,3-3,0 mm
  • Geometrijska kontrola profila – EN DIN 12020-2 Compliant

 
Za detaljne informacije posijetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte putem emaila na: info@palikucacompany.com