Roletne predstavljaju najpraktičnije rešenje za zatamnjivanje prostorija ali i kao zvučna i toplotna izolacija.

Proizvodimo i ugradjujemo ALU I PVC  roletne:

  • ALU roletne su kompletno izrađene od aluminijuma, lamele su čepirane punjene poliuretanom kojim se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija.Vođice su takodje od aluminijuma kroz koje prolazi četkica koja sprečava lupanje lamela.U kutiji se nalazi metalna oklagija u kojoj se nalaze kuglični lezajevi koji omogućavaju da roletna lako funkcioniše.Završna lamela je od punog aluminijuma koja učvršćuje lamele i omugućava da se zastor lakše pokreće.
  • Pvc roletneizrađuju se od visokokvalitetne plastike sa UV zastitom.Jako su praktične i funkcionalne..Imaju zastor od aluminijuma ispunjen poliuretanom i završnu lamelu od punog aluminijuma.

Roletne imaju mogućnost otvaranja na makaze,koji je jako praktičan jer imate protok vazduha a prostorija vam je zamračena.

Ukoliko imate stare i dotrajale roletne koje nisu funkcionalne,postoji mogućnost zamene zastora(lamela),koji mogu biti od aluminijuma ili pvc-a.

Pogon roletne može biti uz pomoć gurtne,kanapa ili elektro motora uz primenu raznih vrsta automatike. U ponudi je veliki izbor boja.

 

Boje zastora od roletni

 

Zamijena lamelica-zastora 

 

Zatvaranje terase


Za detaljne informacije posijetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte putem emaila na: info@palikucacompany.com