ALU – DRVO stolarija

Spoljašnja strana aluminijum, a unutrašnja strana drvo

Alu profili su od grčkog proizvodjača ALUMIL.  Spoljašnja strana ovog prozora izrađena je od aluminijuma sa termo prekidom koji je otporan na sve atmosferske uticaje, a unutrašnja strana prozora je izrađena od drveta koji prozorima daje toplinu i tradicionalnu lepotu.

Aluminijum u ovoj kombinacije je konstruktivni (nosivi) deo i time je aluminijum-drvo prozor zadržao sve kvalitete klasičnog aluminijumskog prozora u pogledu konstrukcije a drvena ,,obloga“ sa unutrašnje strane učinila ga je nezaobilaznim u nekim rešenjima enterijera.

Alumil M23000 spada u ekskluzivnu ponudu, ovo je sistem sa termo prekidom sa izraženom toplotnom i zvučnom izolacijom, kao i sa visokim bezbednosnim standardima. Ovaj sistem predstvalja spoj vrhunskog kvaliteta aluminijuma sa nespornom stilsko-estetskom ulogom drveta.

Spoj aluminijuma i drveta ostvaruje se posebnim kopčama koje dozvoljavaju cirkulaciju vazduha, istovremeno sprečavajući koroziju usled kodenzacije. Sistem M23000 spada u sisteme visokog bezbedonosnog nivoa, pored toga poliamid širine 24 mm koji je primenjen u ovom sistemu dodatno je podigao vrednost toplotne

 

PDF M23000-flajer – al-drvo
Za detaljne informacije posijetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte putem emaila na: info@palikucacompany.com