Zastakljivanje terasa novim sistemom  obezbeđen je elegantan način proširivanja životnog prostora. Pokretni stakleni paneli postaju integrisani deo vašeg stana i ubrzo će postati deo vaše svakodnevnice.

Stakleni terasni sistemi - proširivanje životnog prostora

Proširivanje sezonske upotrebe terase

Stakleni sistem zastakljivanja Vam omogućava češće korišćenje terase bez obzira na spoljašnje vremenske uslove. Možete uživati u komforu svoje terase bez obzira na godišnje doba.

Proširivanje sezonske upotrebe terase

Zastakljivanje terasa = Redukcija buke

Život u gradskoj sredini pruža mnoge pogodnosti. Ipak, takva sredina sa sobom nosi i određene neželjene efekte među kojima je neizostavno zagađenje. Buka je najčešći vid zagađenja u gradskoj sredini. Profesionalno instaliran stakleni preklapajući sistem zastakljivanja terase drastično umanjuje nivo buke lokalnog saobraćaja, obližnjih gradilišta. Testiranja su pokazala da se zastakljivanje terasa ovim sistemom, umanjuje nivo buke čak i više od 50%.

Redukcija buke

Umanjenje troškova grejanja

Zastakljivanjem Vaše terase, sprečavate hladnim vetrovima da dolaze u kontakt sa vratima terase, čime poboljšavate termoizolaciona svojstva Vašeg stana i ostvarujete uštedu u troškovima grejanja. Zastakljivanje terasa ovim sistemom, prema ispitivanjima sprovedenim od strane zastupnika, omogućuje se ušteda u troškovima grejanja čak i do 48 procenata.

Umanjenje troškova grejanja

Poboljšanje sigurnosti

Zastakljivanje terasa staklenim sistemom pružena Vam je sigurnost i bezbednost u Vašem stanu. Sistem zastakljivanja je osmišljen tako da je u potpunosti bezbedan po decu i kućne ljubimce: Za njih će stakleni paneli uvek biti fiksni i nemogući za otvaranje, a sama terasa može postati novo bezbedno mesto za igru. Kako se sistem ne može otvarati sa spoljašnje strane, on predstavlja novo poboljšanje sigurnosti Vašeg doma. Neophodno je napomenuti da kaljena stakla ovog sistema mogu izdržati udare vetra jačine i do 320 km/h.

Poboljšanje sigurnosti

Lako za održavanje, a ujedno deo vaše okoline

Jedna od osnovnih prednosti ovog vida zastakljivanja je lakoća čišćenja staklenih panela. Klizanjem staklenih panela i njihovim otvaranjem ka slobodnom zidu Vaše terase, stakla postaju potpuno dostupna za lako čišćenje. Stakleni sistem zastakljivanja, usled nedostatka vertikalnih konstrukcija i mogućnosti manipulacije jednostrukim kaljenim staklima, se stapa sa svojom okolinom bez obzira na obblik fasade. Kao takav svojim proizvodom dodatno obogaćuje spoljašnji izgled zastakljenog objekta.

Lako za održavanje

Zakažite sastanak
Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite email i uverite se da smo najbolji.