Poverenje je ključna stvar kod gradnje i renoviranja. Zato je najvažnije odabrati pouzdanog partnera. Kao preduzece sertifikovano i specijalizovano za izradu prozora od VEKA profila rado ćemo Vam pružiti pouzdane i kompetentne odgovore na sva pitanja u vezi sa prozorima i vratima. Oslonite se na naše iskustvo u proizvodnji i najsavremeniju tehniku izrade prozora proverenog kvaliteta..

stednja

Štednja energije se isplati

Inovativna višekomorna konstrukcija stabilnog VEKA profila pruža najviši nivo termoizolacije. Time se znatno smanjuje potrošnja energije kao i troškovi grejanja i hlađenja.

klima

Savršena klima u Vašem domu

Izvrsna termoizolaciona svojstva VEKA profila održavaju konstantnu temperaturu u prostoriji i stvaraju prijatnu atmosferu. Dodatne zaptivke pružaju optimalnu zaštitu od visokih i niskih temperatura i promaje.

sigurnost

Povećana sigurnost

U zavisnosti od položaja i dostupnosti prozori moraju ispunjavati sasvim različite sigurnosne zahteve. Prozore od VEKA profila moguće je, ukoliko Vi to želite, opremiti specijalnim okovima, staklom i ručicama, što će ih učiniti otpornima na provalu.

boje

Raznovrsnost boja

Prozori i vrata u boji daju posebnu čar svakom domu i pružaju Vam mogućnost da svakom prostoru date svoj lični pečat. Kod nas imate mogućnost izbora između više od 50 boja, kao i rustikalne teksture/dezene drveta – izvanredna rešenja za svačiji ukus i svaki tip kuće.

zvuk

Vrhunska zvučna izolacija

Buka smanjuje udobnost stanovanja i može čak ugroziti i zdravlje. Već i standardni prozori od VEKA profila štite od buke, a mogu se i dodatno opr emiti kako bi zadovoljili najviše standarde zvučne izolacije.

budućnost

Vrednosti za budućnost

Novi prozori predstavljaju isplativu investiciju koja povećava vrednost Vaše nekretnine. Visokokvalitetni VEKA profili izuzetno glatke površine ostaju godinama lepog izgleda, lako se i brzo održavaju i ne treba ih nikada ponovo bojiti.